Lokalhistoriske billeder fra Thisted Kommune

Tage Jensen om Nors

16/24

Filmoptagelse

Det er en "ældre" generation, der på film fortæller om ungdommen i Nors og det ungdomshus, som borgerne har rejst. Men med den cubanske "frihedshelt" Che Guevara på væggen er der ingen tvivl om, at det er i et ungdomshus, vi befinder os. Filmen er blevet til på initiativ af De danske Gymnastik- og Ungdomsforeninger. Ved bordet K. E. Engelstoft, Hartvig Johansen og Bernt Karlsen, der havde været blandt de borgere, der fik realiseret planerne om et samlingssted for byens ungdom. Oktober 1972.
09-11-2012 Dorte Mærkedahl:
Vi, der var unge den gang, var selv med til at sætte vores præg på huset, idet mange af os brugte meget af fritiden på at færdiggøre huset, så vi kunne komme igang med at bruge det. Jeg selv var bla. med til at male det store maleri på endevæggen, som iøvrigt ikke findes mere.

Tak til Johannes Mortensen, som ikke er her mere, fordi du var en god leder af klubben.

 12-07-2014 Jens Yde:

Filmholdet kom også til Thisted Ungdomsforening med professionelt kamera, lydmand og rigtig sætning af lys. Også i TUF var der nogle piger, der havde lavet et stort vægmaleri, som ikke findes mere. Men hvad blev der af filmen? Hvad kom den til at hedde?

Foto: Tage Jensen

Billednr: 28763